MQ / VALBORG

hejhej bloggen ;D idag va första gången i mitt liv jag inte firade valborg på resarö, faktiskt ganska hämskt. men jag hade sjukt roligt ända. Hur va eran valborg ? nu ska jag kolla på hancook med min lillebror. hihi, pusspåkuken§

MQ/ FORTSÄTTNING AV 'PÅ ANDRA SIDAN'

(ursäkta stavfel, har inte orkat rätta)

När det är dags för lunch går jag till skåphallen, jag öppnar skåpet och lägger in mina böcker. Sen tar jag mat. – nej inte fiskpinnar, utbryter jag. Fiskpinnarna i skolan är faktiskt vidriga. Det känns som att jag klagar på allt. Men whatever jag äter ändå inte mat längre, men jag är sjukt hungrig. Ska jag ta en macka? Nej jag ska inte det. jag kan lika väl gå och träna på engelska gloserna. Jag behöver ju alltid extra mycket träning, jag har dislexi. Orden hoppar bara runt hela tiden..



När jag går tillbaka till mitt skåp så märker jag att jag inte har låst skåpet, shit någon kan ju ha brutit sig in, för jag vet mycket väl om att det finns många personer på skolan som snarttar och tar saker av andra. Jag öppnar skåper och allt verkar orört. Fast jag ser en lapp ligga mitt i skåpet. Jag tar upp lappen och läser: jag tycker att du är sjukt fin, jag vet det här kanske är konstigt, att jag skriver på en lapp och så, men jag såg att ditt skåp va olåst så jag passade på. Jag undrar bara om du undviker mig på något sett? Gillar du mig? Oj, vad töntig jag känner mig, men jag har inte ditt nummer eller något. Vi kan ju träffas någon dag, efter skolan, ensamma? Det skulle vara kul att lära känna dig bättre, jag tror att jag gillar dig…<3 / Johan. Ps, tro inte att det är ett april skämt bara för att det är 1 april, ds.
Jag känner hur jag blir helt röd i ansiktet, jag rådnar. Att han typ gillar mig, det kunde jag faktiskt aldrig tänka mig. Fast vad ska jag göra nu?


Jag går upp mot min lektion, fast nej jag sitter mitt i mot Johan på spanska, det här kommer att bli sjukt pinsamt. Jag får låtasas att jag inte har sett brevet så länge, jag vill inte att hela klassen ska få veta. Det skulle vara sjukt pinsamt att säga att jag va på g med Johan, eftersom alla tjejer hatar honom sen Maria och han va tillsammans.Det har får bli en sak mellan mig och Johan. Fast undra hur lång tid det kommer ta, innan världen får veta.


Sopie kom inte till skolan, hon kanske blev sjuk eller så är planet försenat. Ååh, jag vill träffa henne nu. Vi får se om hon kommer imorgon, jag vill bara kunna snacka med henne om allt som händer i världen, jag behöver prata ut med någon, om bara mamma vorre här, jag skulle göra vad som helst för att få se henne igen just nu.


fotsättning imorgon...


MQ / pusspåkuken

hejhej bloggen, är meed sötaste corre snorre :D
vi ska göra muffins :D mahahah ! hejdå §

dags för er att börja följa, kommer bli sjukt bra :D

En berättelse av Matilda Qvarnström
PÅ ANDRA SIDAN

Det va den andra dagen i april det började, allt det där mystiska. Jag fick alltid en obehaglig känsla, som nästan förstörde mitt liv innefrån. Anntingen va jag bara psykiskt sjuk, eller så  händer det här faktiskt på riktigt. Ingen vet riktigt säkert, och det är ingen som kan hjälpa mig häller, för ingen vet. Finns det något på andra sidan...

Jag vaknade tidigt idag, i väntan på en riktigt härlig dag, det är första april. Idag så kan man både lura och bli lurad, vi får se hur det går. Det ska bli kul att träffa Sofie också, hon har varit borta riktigt länge nu, i Afrika. Hon är säkert jätte brun, jag vill också bli brun. Jag vet inte vad jag ska ha på mig, antingen sätter jag på mig en röd t-shirt eller så väljer jag att ha på mig en rosa tunika. Jag tror jag tar mina vita tighs och rosa tunika, men det kanske blir för kallt? Jag tar en kofta över, det blir bra.

Mamma finns inte kvar hemma, hon gick bort för 3 år sedan, sen dess har jag inte kännt av henne, det känns som jag håller på att glömma henne. Jag och min mamma hade inte en så nära relation, hon kände mig inte så bra. Jag önskar nu att jag skulle få en chans till, en chans till att få låta min mamma lära känna mig bättre, men det är försent nu. Jag fick aldrig chansen att säga det jag ville att hon skulle veta, att jag älskar henne sjukt mycket.

Pappa har gjort hen pågenlimpa macka med smör. Jag säger att jag inte vill ha, jag ska banta. Min pappa vill inte att jag ska sluta äta, han säger att det inte är en bra utväg att bli smalare. Men jag bryr mig inte längre, sorgen ifrån mamma gör för ont. Jag struntar i om jag får bullami eller anroxia, jag struntar i om jag blir förskyld eller om jag får cancer. Jag bryr mig inte längre. Jag känner inte något hopp längre och jag hoppas att jag kan ändra på det. Jag vill ha ett hopp att kämpa.
Så jag rör inte mackan, jag tar bara på mig jackan och går iväg mot bussen. 689, 607 går förbi, men 617 kommer ju aldrig, jag kommer komma försent. Maria står vid samma busshållsplats som mig, hon lyssnar på sin ipod och står och bitchblickar mig. Jag hatar Maria. Hon är jobbig, och kallar mig saker. Nu kommer bussen, jag går på.

När jag är framme i skolan så händer det först inte så mycket, vissa drar lite april skämt och retar fula Johanna. Hon är faktiskt äcklig, hon har finnar överallt. Johan är faktiskt jävligt söt om man tänker efter, jag vet att ingen annan tycker det, så det är inget jag kan säga. Jag faller lätt för grupptryck, men jag kan ju åtminstånde drömma.
För i drömmarna får jag tycka precis vad jag vill, i drömmarna finns min mamma och ingen jobbig maria eller äckliga johanna. Jag vill sjunka in i mina drömmar..

fortsättning följer inom kort...

MQ /

godnatt (A)

MQ /

tankarna kommer och tankarna går, jag vet inte vad jag längre ska tro.. ? :'(


MQ / varm choklad

hejhej bloggen, nu dricker jag varm choklad :D
skit gott. idag provspelade jag, eller vad man nu ska
kalla det, för en tv-serie / långfilm. det gick väl sådär,
skulle kunnat gjort det sjukt mycket bättre, men man
får hoppas på det bästa nue. jag kom nyss hem från
forbollsträningen, ska duscha snart ;D puss

THAHAH / Q

jag och twini blev inlåsta i svenskan.. haha, :D
vi gömde oss sen drog läraren, och låste^^

LOL-.- nu har linnea & linnea dragit till spaninen, :'(
jag kommer nog få blogga själv, men jag kommer
sakna dem brudarna sjukt mycket asså.
dem kommer tillbaka på tisdag tror jag.
hoppas dem kanske får tid att uppdatera
på ett internätcafe eller något.
puss på rumpan !

MQ/ tro vad ni vill, men..

jag tror faktiskt på sköken och andar, jag upplever saker.
jag tror också på liv efter döden. tro att jag är konstig,
men jag är nästsn 100% säker på att dem finns..
kyss

MQ / skolan

nu sitter jag i skolan, är sen så jag får inte komma in på min lektion.
nu ska jag fixa lite med planerinen, innan en lärare kommer, puss på rumpan <3

bild från arkivet..


MQ/ nu ska jag :

städa mitt rum
duscha ( mitt hår lixom.. )
sortera och fixa kläder
brun utan sol
middag
ut och gunga
ringa kiss
köra zumba
träna


ingen mer uppdatering idag, jag har fullt upp, tyvärr ;'D
puss

MQ /

GRATTIS SÖTASTE JULIUS :D <3

MQ /vill bara att du ska veta det här...

..ända sedan första gången jag såg dig, det väckte så mycket tankar, jag såg på dig som att du va allt, ja precis det där jag har sökt riktigt länge, du var funnen. jag fattade inte hur personer tänkte när jag hörde så mycket skit om dig, innan vi lärde känna varandra bättre. men när jag såg dig i ögonen, då lixom glömde jag det alla hade sakt, för jag insåg direkt att du va speciel och helt och hållet perfekt. sedan när vi började umgås, vi började prata mer, det va en tid som allt det vi har nu startade. jag vet att vi har tappat bitar på vägen, men med tiden vet vi att dem byggs upp igen, för med dig gumman håller jag ett hårt band knutet. jag minns dagen du sa till mig ; vi är väl bästavänner, right ? . lixom hade du inte sagt det, kanske det inte hade blivit som det är idag. och det hade inte gjort mig specielt lycklig iallafall. när jag tänker på dig, asså jag får fjärilar i magen. tankar går ofta runt i mitt huvud, om allt möjligt..när vi har bråkat, tänker jag ofta på om vi är rätta för varandra, om vi verkligen passar ihop, men dem tankarna skakar jag bort, för nät allt blir till rätta igen tänker jag bara, om vi inte passade bra tillsammans hade vi inte stått som bästavänner hand i hand idag. jag menar vad gör man inte som bästavänner, somsagt dem gör allt, så såklart man bråkar ibland. men som du kanske också har märkt går det oftast inte, för när vi bråkar vill vi bara bli vänner igen mer eller mindre. jag vet att jag kanske kallar många saker, jag kanske säger fina ord  till många, men jag älskar mina vänner, lika mycket som du älskar dina. men när jag tänker på dig, lixom du är inte min vän, du är inte som dem andra, du betyder inte lika mycket som dem, för du är min bästavän, du är bäst, och du betyder mer än alla andra. du har gett mitt liv en mening, dem flesta säger att dem ska dö med sina vänner, dem säger att om du dör ska jag också dö. så tänker inte jag säga, för om du nu skulle dö älskling, så ska jag leva för dig. jag lovar. på nått sett känns du som en ängel, som har kommit till jorden, du skyddar mig. och jag är stolt över att säga att du är min aldraste bästastevän, det finns absolut ingen bättre en du, det är bevisat. dem starkaste orden i världen sägs vara ; jag älskar dig. men det funkar inte. det har blivit för uttjatat. men det finns inte så mycket mer sett att säga det på, så när jag säger det till dig, så vill jag att du ska veta, att orden ; jag älskar dig. betyder mer än det. i orden ska hela texten, allt jag har sagt till dig, under tidien vi har varit vänner, dem ska finnas med i dem tre orden. och glöm aldrig mina ord, lova mig det. och jag har sagt att jag gör allt för dig och det kommmer jag också att göra till både du och jag dör. jag ska hålla din hand förevigt, jag ska hålla dig så hårt och jag kommer aldrig släppa dig, du är mitt allt. och jag hoppas verkligen att du vet att jag älskar dig absolut mest, i alla lägen, för du är den ända, gumman du är och kommer alltid att vara matilda qvarnströms bästavän....

MQ / födelsedag

inte alls bra uppdatering, men varafan jag fyller tretton :D
riktigt najjs faktiskt, orkar inte berätta dagen,
jag har hafft det mysigt iallfall, tack till alla grattulationer :D ( eller va fan det nue heter )
puss på rumpan, från tonåringen :D <333

Le / förlåt ..

jag vet inte vart jag ska börja men iallafall förlåt för hur jag har behandlat dig du brukade vara min bästvän och det skulle vart så om jag inte hade ljugit för dig och helt enkelt behandlat dig som skit .. och jag vet att det inte räcker med ett förlåt men jag blir tårögd när jag tänker tillbaks på alla minnen vi delat tillsammans även fast jag inte visar att jag saknar dig så gör jag det otroligt mycket och jag vill att du ska veta det . Jag tänker tillbaks på den kvällen du och jag hade våra stora dunjackor på oss och hade nyss brottads i snön och vi frös som bara den men jag brydde mig inte jag kommer ihåg dom exakta orden du sa - jag älskar dig du är min bästavän , jag blir tårögd av att skriva de orden , jag trodde att det alltid skulle vara så att du skulle vara min bästavän . Jag kommer också ihåg när du och jag var ute med din båt och vi spelade fotboll och det kommer några fjortisar till oss och frågade om de fick vara med (på driv) när vi sa nej och ena tjejen lackade på dig och vi trodde hon skulle slå dig men vi la oss bara ner på marken och garvade för de var så patetiska , jag saknar verkligen de 6 år med dig men nu är ingenting som för och vi pratar inte ens längre och det svider i mitt hjärta att veta att du inte vill vara min bästaväm längre . Du finns kvar inom mig och det svider när jag vet att det aldrig kommer bli du och jag igen . Jag säger förlåt för allt jag kallat dig för hora osv .. och för det jag ljög för dig om och att jag inte var tillräckligt bra för dig ,
men jag vill att du ska veta att jag saknar dig och att jag älskar dig ..


Le / idag & outfit

godmorgon bloggen , vaknade en timme för tidigt idag men om jag somnar om kommer jag ite orka gå upp så jag gick för en halv timme sen min buss går 07.25 så .. , och jag ska bara äta frukost och kolla på tv , igår pratade jag och sven och vi är inte tillsammans längre vi passar bättre som kompisar , men det är tråkigt för jag gillade honom , men mer som kompisar tror jag iallafall . men idag ska jag till arninge med felisia och linnea det kommer bli kul :) läääängtar men skriver mer i skolan puss puss §



tjocktröja
- emma's 
vit bas linne - gina
jeans tights -veromoda


L / Bio i kista

Idag ska jag till kista med mamma och se på bio och käka lite gott .
Vet ni ? På onsdag ska jag och linnea E till ..... SPANIEN ! asså om planen går ;D
pusss


noomi e söööt !


L OCH E / hemsk cykeltur

igår så ringde martin och elias mig och tyckte vi skulle åka till danderyd men vi pallade inte så vi sa att de skulle åka till berga så dom åkte dit men det gick ingen buss från oss till berga så vi skulle cykla , det tog typ 45 minuter vi började cykla vid 10 och vi cyklade hem vid 12 på natten alltså och kom hem typ 01.10 fyfan felisia hade frysskada på hela benen och linnea L kunde inte gå och jag kunde typ inte andas pga av min lunginflamtion men hanna frös bara lite om tårna -.^ sen när vi kom hem gjorde vi nachos och te, felisia hanna och linnea L åt det men jag mådde illa så jag låg i rummet brevid och försökte låta bli att spy . Haha nu är vi alla förkylda och har ont i halsen . puss på rumpestumpen §


TÅRTA / Q

hej bloggen, nu har jag just firat min födelsedag litegran med familj i nyköping.
Jag fick ett hellokitty armband, skit gulligt ;D sen fick jag biljetter till bouns i globen imorgon,
'the last dance' :D ska bli jätte kul, fast furst ska jag på teater. jag fick också ett guldkort
av mormor/farmor imorse när jag va där en liten stund med Felicia, Natta, Tova, Saga, Steffie.
Vi träffade också Mathilda och Viktoria, så vi gick spökhuset med dem. fast alla dissade mig och
Viktoria så vi fick gå igenom själa från balkongen, det va fan läskigt. jag åkte också frittfall tilt för
första gången, jag har alltid viljat åka den, men alla kompisar jag har vart där med tidigare har inte
vågat för dem är fegisar. jag åkte den iallafall med natta & steffie idag utan tvekan.
aja, jag hade ialllafall en skit mysig dag, även fast jag bara va med en liten stund^^ tack babies.
igår va det storis, haha, ja va fan ska man säga om steffie lixom, hon va ju lite halvt borta :D hihi.
det va iallfall kul, Ada träffade man ju ocksåå.. steffie HAH. nej ingen fattar. men spelaroll.
fast det va fett tomt-.- nu ska jag gunga min lillasyster<3 kysspårumisen :D

fråga: vilka ska med mig till grönan ? ;D

Le / sover hos linnea med hanna och felisia

hej bloggen , ska snart gå till bussen ska möta upp felisia hanna och linnea :) inatt slaggar jag hos gullungen linnea vi kommer helt klart ha det bäst, tror vi bara är hemma eller man vet ju aldrig när det är hanna som är med lixom -.^ menmen jag bloggar mer hos linnea kyss §

 


Le / idag

sha, just nu sitter jag och knarkar musiiic och väntar på att alexsandra ska ringa mig . Idag har vi dansrep vid 3 så ska nog ta bussen om en timme eller 2 , men iallafall jag skulle ju egentiligen soviit hos steffie idag men det verkar inte bli så , ska nog bara vara hemma eller gå ut och träffa några vet inte riktigt men jag skriver mer när jag kommer hem kyss §


Le /första inlägget

shasha :) det hära är första inlägget för mig , jag har inte tänkt på att jag ska blogga alls men shiit vad mycket besökare vi har för att typ börjat blogga för några dagar sen lixom , idag har jag vart i täby med alex , julius , oscar parna steffie matilda q och vanessa , vi träffade nån jack också . Det var mysigt fast tråkigt att sven inte var där saknar han som fan vi kommer inte träffas på hela helgen eftersom han har handboll och sånt . Men just nu sitter jag och knarkar musik och snackar med camilla , men skriver mer sen kyss §


 


/L & Q

Nu sitter vi inlåsta i skolan, på övervåningen , asså gunnel skulle ut oxch vi gömde oss , och hon låste , men det e kul :) Idag ska jag först t täby m hanna och felicia och shoppa lite ,vísar kanske sen .
pusss

TWILLING ÄR SÖTAST ;D

hej bloggen.
vad gör alla sötaste ? själv sitter jag i skolan med älskling <3
men jag ska plugga nue, det blir inte så mycket mer uppdatering 
i helgen, jag har fullt upp, puss på rumpan :D / Q


Linnea; FULASTE BILDEN PÅ MIG !

Matilda , vad du nu heter i mellannamn , Qvarnström , BYT BILD PÅ MEJ I HEADERN !!!!
Men nu ska jag börja blogga här så bloggen blir lite rolig , hehe, nu e det ju bara matilda som bloggar , och alla vet ju hur kul hon är -.- haha , men blogger mer ikväll, åpussss

steffie, vanessa, oskar, alex / Q

hej bloggen.
idag var jag med Alex och Oskar, sen kom Steffie och Vanessa.
Skit mysigt, har saknat dem brudarna. Vi kollade på trick r treat.
jag såg den på halloween förut , förra året, och va riktigt sugen
på att se den igen. så edt va roligt. sen gick vi hem till mig, och
vi behöver nog inte ta upp vad vi gjorde. Nu har jag packat massor
och är nästan klar. har gjort iordning mig och ska snart sova :D
Imorgon ska jag kolla på Farsan med Alex, Oskar, Julle och Sven.
jag tror att det va dem iallafall ;D hah. menmen, vi hörs imorgon.
GODNATT SÖTNOSAR, puss på rumpan / Q <3

dåligt, men det ska fixas / Q

jag försökte fixa lite med designen, blev inte så bra,
men jag måste kolla med linnea och linnea hur dem vill ha det.
dem har ju trots allt inte börjat blogga här än. men skit va statisktiken är hög.
jag menar, jag började blogga här igår, och jag skrev inte ens på min blogg
vad den här bloggen heter. det va bara för att min släkt läser min 'gamla blogg'.
tack sötosar, och glöm inte att den här bloggen ska bli känd så sluta inte läsa :D
kyss på rumpan <3

MOA & INES & MATILDA - TSM FÖREVIGT / Q


planer / Q

Imorgon ska jag äääntligen träffa bästis, vi ska också vara med två sötnosar :)
vi kommer plocka upp steffie på hennes dagis, HAHA :D ja hon går ju fortfarande där.
* juste fan det där fick jag inte säga, sorry steffie * thaha.
nu ska jag fortsätta planera *hemligt projekt* mohahahah , puss på rumpan <3


MUSIC DROGER..


you're beautiful - James Blunt

My heart will go on - Celine Dion

country girl - Moa Johansson

hej sjuk / Q

hej bloggen. här ligger jag och är sjuk, har kollat på millenium heladagen, äger !
jag fick också nyss veta att jag ska till doktorn på min födelsedag klockan elva,
så det är ju skönt att det blir en kort skoldag, men vem fan vill till doktorn på sin
födelsedag ? inte jag iallafall. aja, jag måste jue få det gjort någongång.

Jag har blivit beroende av mini magnum glassar,
inte okey !
nu måste jag börja fundera på vad jag ska önska mig i födelsadagspresent,
snälla kom med förslag, jag har ingen anning om vad jag vill ha ;/
aja, jag saknar min ines 'salt' de la croix sjukt mycker iallafall !
hon har gjort ett jätte fint 'collage' till mig :D vill ni se ? ; såklart..


- Jag älskar dig ines, du betyder så sjukt mycket <3

sov gott !

jag vet, jag har börjat att gå och lägga mig tidigt.
men ni fattar inte hur grymt mycket bättre jag mår på dagarna.
sjuukt mycket..dags att sova nue, vi hörs imorgon <3 KYSS / Q


- det va en underbar dag! -

Musse och Salt <3


Moa 'Musse' Norman <3 Matilda 'Mimmi' Qvarnström - föralltid <3

salt <3 peppar - ines <3 matilda. jag älsakr dig <3

SOMMARN KOM !


ni fattar inte vag jag länktar till sommarlovet, gör inte ni det ? ^^ / Q

JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST ! / Q

JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST ! JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !JAG SKA ÅKA FRITTFALL TILT MED STEFFIE FÖRST !

MATILDA HÄR

tja, nu kommer jag börja blogga här, najs va ?
hoppas ni hittade hit :D
KYSS

jag längtar ! / Q



hejhej sötaste ni ! ni fattar inte hur mycket jag länktar till helgen
lixom kolla här ;


FREDAG: storstugan med Twilling, sen slagga med Tova :D
LÖRDAG: åker tidigt med Tova, Saga, Felicia till grönalund.
där ska jag köpa guldkort. sen vara där en stund, sen vid fem
tiden så åker jag till nyköping, och där firas jag av släkt ;D
SÖNDAG: jag äker tidigt från nyköping in till stan, har sista
teater lektionen innan uppspel, sen så ska jag få någon form
av överaskning av min mamma och darren, undrar vad det kan va..:P
MÅNDAG: JAG FYLLER TONÅRING :D

LIXOM checka in, fan med chill. ingen glömmer att gratta mig på
måndag och att hålla utkik efter mig på grönalund på lördag :D
skiiiit, vad jag länktar ;D <3 KYSS PÅ RUMPAN


Ny blogg

Nu har Linnea Linnea och Matilda skaffat en blogg , som kommer bli super känd , om ni undra . Idag ska vi sova över , och ha det bääst , men massa chips och godis och tjocka saker =D Men vi hörs snart , kommer förmodligen blii massa uppdatering , puss på rumpan !


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0